کد خبر:۴۷۸۸۶۵
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کرمانشاه خبرداد:

 بیش از۳میلیون نفرساعت آموزشهای فنی و مهارتی درکرمانشاه صورت گرفته است

مدیر کل اداره آموزش فنی وحرفه ای کرمانشاه گفت :این اداره بیش از۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساعت آموزش های فنی و حرفه ای به کارآموزان مراکز دولتی در استان طی ۹ ماهه امسال آموزش داده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: اداره کل فنی و حرفه ای کرمانشاه 3 میلیون و 800 هزار نفر ساعت آموزش های فنی و حرفه ای به کارآموزان مراکز دولتی در استان طی 9 ماهه امسال آموزش داده است.

 

وی افزود: این آموزش ها در بخش های مختلف شهری، روستایی و سیار شهری بوده است.

 

وی با اشاره به ارائه آموزش های فنی به روستاییان گفت: روستاییان استان کرمانشاه بیش از 443 هزار نفر ساعت آموزش فنی و مهارتی را فرا گرفتند.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: طی 9ماهه امسال همچنین بیش از 297 هزار نفر ساعت آموزش فنی نیز به مددجویان زندان های استان کرمانشاه ارائه شد.

 

ناصری امید تصریح کرد : این آموزشها در 22 مرکز آموزشی در بخشهای صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی اجرا شده که تعداد 16 هزار و 954 نفر دوره در حرفه های مورد علاقه خود آموزشهای فنی و مهارتی را فرا گرفتند.

 

وی همچنین از انعقاد 23 قرارداد آموزش مهارتی باسایر دستگاه های دولتی و خصوصی استان در سالجاری خبرداد.

 

ناصری امید اظهار داشت: این قرار دادها در قالب ماده 17 قانون الحاقی آموزش فنی و حرفه ای انجام شده است.

 

وی گفت: بر اساس قراردادهای منعقد شده با صنایع، بنگاه های اقتصادی، دستگاه های اجرایی ،دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی 440 هزار و36 نفرساعت آموزش فنی و حرفه ای در سطوح مختلف مهارتی با رویکرد صنعت، کشاورزی و خدمات به متقاضیان ارائه شده است.

 

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه یادآورشد: این آموزش ها در محیط کار در قالب فعالیت های ضمن خدمت و یا در کارگاه های آموزشی مراکز فنی و حرفه ای در رشته های مختلف فنی و مهارتی در قالب 3هزار و 245 نفر دوره اجرا شد.

 

وی با بیان اینکه انعقاد قرارداد آموزشی به منظور ارتقای بهبود و به روز رسانی دانش فنی و مهارت نیروی انسانی انجام می شود خاطر نشان کرد: آموزش های فنی وحرفه ای موجب ارتقای دانش و مهارت و افزایش توانایی افراد می شود.

 

ناصری امید افزود : اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه جهت انعقاد قرارداد به منظور ارتقای دانش و مهارت منابع انسانی، بنگاه های اقتصادی، دستگاه های اجرایی خصوصا دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی در زمینه های مختلف فنی و مهارتی آماده همکاری می باشد.

 

وی همچنین از ارائه بیش از 2 میلیون و 500 هزار نفرساعت آموزش مهارتی در 9 ماهه سالجاری در آموزشگاههای آزاد استان کرمانشاه خبر داد.

 

داودناصری امید با اعلام این خبر گفت:  از این مقدار حجم آموزشی،  2میلیون و300 هزار نفرساعت آموزش مربوط به خواهران  و 340هزار و 260 نفرساعت آموزش مهارتی مربوط به برادران می باشد.

 

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه بیان داشت: این آموزش ها در 245 آموزشگاه آزاد فعال دارای مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در 151 حرفه آموزشی از زیر مجموعه 25 رشته آموزشی برگزار  شده است.

 

ناصری امید بیان داشت: این اداره کل بر اساس تعهداتی که از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به استان ابلاغ نموده، تاکنون 80 آموزشگاه فنی وحرفه ای آزاد در استان رتبه بندی شده و باقیمانده آنها نیز در دست اقدام می باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: مهارت آموزان در آموزشگاه های فنی و حرفه‌ای آزاد در پایان دوره در دو مرحله آزمون کتبی و عملی شرکت کرده و پس از قبولی در این دو مرحله، گواهینامه مهارت کسب می‌کنند

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار